Nur Fatihah & Nur Farihah : Pengubat rinduku ('',)

Rindu. Itu sahaja luahan hati pakcik yang sedang berjauhan dengan anak - anak yang comel ni. Saya ni pakciknya, adik emaknya, jadi camtulah hal nya. ('',)

Alhamdulillah, tadi baru je selesai peperiksaan untuk semester yang terakhir. Moga-moga Allah beri kecemerlangan pada diri ini. Soalan kertas tadi memang sangat menguji jiwa dan minda. Hanya Allah yang tahu. Tapi yang penting tawakkal. Itu jalan yang terakhir. Saya dah cuba yang terbaik. Insya Allah, segalanya saya pulangkan kepada Allah s.w.t.

Disebabkan minggu lepas dan minggu ini sibuk dengan masa untuk mengulangkaji, tak sempat saya nak update blog. Jadi nak lepas rindu kat anak saudara tak dapat, letak la post camni.('',)

Apapun, doa saya moga sahabat-sahabat terus dan terus berjuang. Wasalam.


































2 comments:

Sufi Intelek said...

Salam pae.Subhanallah..comelnye anak buah..kembar ke?..mesti lah sangat cute dan manje...hehe..

ibnu zubair al biroqiyy said...

wasalam...hehe..haah...anak buah, anak akak. sekarang ada kat UK..bukan kembar, seorang kakak sorang adik..('',)